Öne Çıkan Yayın

Nazım Hikmet / CEVAP

  CEVAP  O duvar o duvarınız,                 vız gelir bize vız! Bizim kuvvetimizdeki hız, ne bir din adamının dumanlı vaadinden, ne de bir...

9 Aralık 2017 Cumartesi

'' Irkçılık, beyin gelişimini tamamlayamayan varlıklarda görülen bir hastalıktır..! ''

Dünyada Afrika üzerinden başlayan yağmacılık ve elümünasyon çalışmalarında alınan başarılı sonuçlar oluşturmuştur düzen kurucuları tarafından, emperyalizmi kuran aktörler, bu yolla insanlar üzerinde oluşturdukları ekonomik baskılarla; ezilmiş, korkak toplumlar yaratmışlardır. Bu çalışmaları siyaset üzerinde etkili olmak suretiyle insanların dini duygularını kendi eylemleri doğrultusunda daha kolay kullanılabilir duruma getirmişlerdir.Yani; siyasi ayrımcılığı, köleleşmeye doğru, farkına varmadan giden insanlar, ırkçı algılarla, birbirine her an saldırmaya hazır, itaatkar, hoş görüsüz bir saatli bomba haline dönüşmektedirler.
Bunun en güzel örneği, gözünü hiç kırpmadan kendini patlatan bir insanın, diğer başka insanları kendisiyle birlikte yok etmesidir. Ama İşin aslında en vahimi, birbirinden ayrıştırılmış yaşama devam eden diğer insanların,öldürmekten daha acı sözler sarf etmesidir. Aslında inandığı din ve tanrıya aykırı sözler sarf ettiğinin farkında bile değillerdir. Bu denli, ipnotize edilmiş hale gelmişlerdir.
Şunu hiç unutmamak gerekliliğine inanıyorum; düzen kurucuları vasıtasıyla insanların aynı düşüncede hareket etmesi, geriye dönülemeyecek bir insanlık dramını başlatır. 
Çünkü,bu insanlar vasıtasıyla diktatörlerin başa gelmesi sağlanır...!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder